Beslenme ve Diyetetik Bölümü Merkezi Yerleştirme (Ek Madde -1) Puanına Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

26 Eylül 2023 Salı

AD SOYAD BAŞARI DURUMU
Z***** A**** BAŞARILI
E*** B****** BAŞARILI
N******* C***** BAŞARILI
F**** T****** BAŞARILI
E*** N***** Ç**** BAŞARILI

KAYIT TARİHLERİ: 04 – 08 Eylül 2023

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Öğrenci belgesinin onaylı aslı yada (barkotlu e-devlet çıktısı)

2- Transkript onaylı aslı yada (barkotlu e-devlet çıktısı)

3- Disiplin cezası belgesinin onaylı aslı (Transkriptinde yada öğrenci belgesinde belirtilmemişse)

4- 2. öğretimden 1.öğretime geçiş hakkı kazanan öğrencilerin % 10 na girdiğine dair belgenin onaylı aslı.

5- Yatay Geçiş yapmasında engel yoktur belgesi aslı  (öğrenci belgesi veya transkriptinde belirtilmemiş ise)

6- Hazırlık Bölümü olan sınıflar için hazırlık sınıfı okuduğuna dair belgenin onaylı aslı (öğrenci belgesi veya transkriptinde belirtilmemiş ise)

7- Yurtdışından kayıt hakkı kazanan öğrencilerin denklik belgesinin aslı yada (ÖSYM tarafından Yurtdışına yerleşen öğrencilerin ÖSYM sonuç belgesi.)